P2X Risø

P2X Risø projektet styrker Risø som et centrum for PtX-innovation og testfaciliteter, fremmer samarbejde mellem virksomheder og forskere, og hjælper SMV'er med at forstå og integrere PtX-teknologier

P2X Risø sigter mod at understrege Risø’s rolle som et centralt knudepunkt for PtX-innovation og testfaciliteter. Projektet skal gøre det lettere for virksomheder, både små og store, at samarbejde med Risø-forskere, for at udvikle, teste og demonstrere PtX-teknologier. For at opnå målet, vil projektet kortlægge eksisterende faciliteter og kompetencer og etablere samarbejder med SMV'er inden for PtX-teknologier. På denne måde er projektet med til at facilitere en grøn teknologisk innovation, ved at forstå virksomhedernes behov for test- og udviklingsfaciliteter.

Herunder kan du se casevideoer, der beskriver nogle af de innovationssamarbejder, som har været en del af P2X Risø projektet. Du kan også se og læse hele casesamlingen her.

Du kan desuden læse om det store Risø udvidelsesprojekt, der tilfører 500.000 m2 nyt areal til udvikling af området, med bl.a. plads til nye partnere, uddannelsespladser og meget mere, som vores udvidelsesprojekt.

Case videos

Partnere

Contact

Jacob Hededam Aabroe Hansen

Jacob Hededam Aabroe Hansen Project Manager DTU Skylab