SELECT INTERVAL
03 JAN

DTU installation will help hearing impaired people enjoy music

Associate Professor Jeremy Marozeau collaborates with two swiss musicians to create art installations to provide people with a handicap a richer music experience. Under...

Foto: Mikal Schlosser
23 AUG

Opfyldelse af verdensmål kræver forskning og innovation

86 danske ambassadører var 21. august på studietur til DTU for at blive klogere på de danske styrkepositioner på forsknings- og innovationsområdet.

Health and diseases Bacteria and microorganisms Genes and genomes
DTU kårer Paragit Solutions som årets studenter-startup 2019. Holdet vandt 2. præmie i DTU Skylabs Open Innovation X i 2018. Foto: Kaare Smith
10 MAY

Armbind kan varsle livsfarlige nervesygdomme

DTU kårer Paragit Solutions som årets studenter-startup for deres sensor til tidlig varsling af parkinson sygdom, ALS og alzheimer.

Medicine and medico technology Medical equipment and systems Health and diseases